België: werken E25/A26 (Massul-Bastogne)

Op 12 maart beginnen herstellingswerken op de E25/A26 tussen Massul en Bastogne, alsook op de verkeerswisselaars op dit weggedeelte.
Deze werken gebeuren in 2 fases en zullen tot eind oktober 2018 duren.

Fase 1 (van 12 maart tot 12 april)
De werken gebeuren over een afstand van ongeveer 2 kilometer in de richting van Luik, van net voor tot net na de verkeerswisselaar van Bastogne. Het verkeer wordt herleid tot een rijstrook in elke richting, de snelheid wordt beperkt tot 70 km/u.
De opritten van de verkeerswisselaar in Bastogne richting Luik zijn gesloten. Er wordt een omleiding voorzien via de andere opritten van de verkeerswisselaar.
De opritten van de verkeerswisselaar die de E25/A26 verbindt met de E411/A4 richting Luxemburg en de E411/A4 met de E25/A26 richting Luik zullen volledig afgesloten zijn, een omleiding is voorzien via de verkeerswisselaar van Neufchâteau.

Fase 2 (van 15 april tot eind oktober)
De snelweg wordt herleid tot een enkele rijstrook in elke richting met een snelheidsbeperking van 70 km/u.
De opritten van de verkeerswisselaar in Bastogne richting Aarlen zijn gesloten. Er wordt een omleiding voorzien via de andere opritten van de verkeerswisselaar.
De verkeerswisselaar van Villeroux blijkt volledig open tot het einde van de werken aan de verkeerswisselaar van Bastogne. Vanaf midden mei zullen de op- en afritten gesloten zijn richting Aarlen (tot midden juli) en richting Luik (tot midden oktober).
De op- en afritten van de verkeerswisselaar van Nives zullen gesloten zijn richting Aarlen (tot midden juli) en richting Luik (tot midden oktober).
De parkings van Remichampagne zullen gesloten zijn richting Aarlen (tot midden juli) en richting Luik (tot midden oktober).
Vanaf midden april tot midden juli zal de oprit die de E25/A26 verbindt met de E411/A4 in de richting van Brussel volledig gesloten zijn. Een wegomleiding is voorzien.
Van midden juli tot eind oktober zal de oprit die de E411/A4 verbindt met de E25/A26 in de richting van Luik volledig afgesloten zijn. Een wegomleiding is voorzien.

Print This Post