België: herinrichting Vierarmenkruispunt (N3)

Vanaf 2 februari zal de aannemer starten met de herinrichting van de aansluiting van het Vierarmenkruispunt met de Tervurenlaan (N3).

De afslagstrook (rechtsaf) voor het verkeer dat komt van Waterloo en naar de Tervurenlaan wil rijden wordt afgesloten. Het verkeer dat via de Tervurenlaan richting Leuven wil rijden wordt op een nieuwe doorsteek door de middenberm gebracht. Hiertoe wordt de rechter rijstrook van het doorgaande verkeer richting Zaventem ingenomen.

In plaats van de huidige toestand waarbij er twee rijstroken zijn voor het verkeer dat rechtdoor rijdt, zal één rijstrook tijdens de werken geëlimineerd worden en de meest rechtse rijstrook wordt een gecombineerde rijstrook rechtdoor/rechtsaf.

Deze fase zou rond half maart moeten afgerond zijn.

 

Print This Post