België: planning van de werken in de tunnels – december

Kennedytunnel: 4 en 5 december

In de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 december wordt er in de Kennedytunnel gewerkt in de tunnelkoker richting Gent. De daaropvolgende nacht, van dinsdag 5 op woensdag 6 december, is de koker richting Antwerpen aan de beurt. Tussen 21u00 en 05u00 is de betrokken tunnelkoker afgesloten en wordt het verkeer omgeleid via de andere koker. Beide nachten wordt de oprit Linkeroever om 20u30 afgesloten.

Craeybeckxtunnel: 6 en 7 december

In de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 december wordt er in de Craeybeckxtunnel in de koker richting Antwerpen gewerkt. De daaropvolgende nacht, van donderdag 7 op vrijdag 8 december, wordt er in de koker richting Brussel gewerkt. Tijdens de werken (tussen 21u00 en 06u00) wordt de betrokken tunnelkoker afgesloten. Het verkeer wordt bovengronds omgeleid. De oprit van de Singel naar de Craeybeckxtunnel wordt vanaf 20u30 afgesloten.

Frans Tijsmanstunnel: 11 en 12 december

Tijdens de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 december wordt er gewerkt in de tunnelkoker richting Stabroek, tijdens de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 december in de koker richting Beveren. Tijdens de werken (20u00-06u00) wordt de betrokken tunnelkoker afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid via de andere koker.

Beverentunnel: 13 en 14 december

Tijdens de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 december wordt er gewerkt in de tunnelkoker richting Stabroek, tijdens de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 december in de koker richting Beveren. Tijdens de werken (20u00-06u00) wordt de betrokken tunnelkoker afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid via de sluis van Kallo.

Krijgsbaantunnel: 18 en 19 december

In de Krijgsbaantunnel wordt er gewerkt tijdens de nachten van maandag 18 en dinsdag 19 december, telkens tussen 20u00 en 06u00. De eerste nacht is de tunnelkoker richting Mortsel aan de beurt, de nacht daarop de koker richting Borsbeek. Tijdens de werken is de betrokken tunnelkoker afgesloten en wordt het verkeer beurtelings omgeleid via de andere koker.

Waaslandtunnel: 18 en 19 december

Tijdens de nachten van maandag 18 en dinsdag 19 december wordt er gewerkt in de Waaslandtunnel in Antwerpen. De tunnel is tussen 20u00 en 04u00 telkens volledig afgesloten. Het verkeer wordt in beide richtingen omgeleid langs de Kennedytunnel

Print This Post