België: werken E34 (Zelzatetunnel-Moerbeke)

In augustus start de 2de fase van de werken in de tunnelkoker van de Zelzatetunnel op de E34 richting Antwerpen. Tegelijkertijd worden onderhoudswerken uitgevoerd op de E34 richting Antwerpen tussen Zelzate en Moerbeke.

Vanaf 16/8 om 20u00 starten de voorbereidende werken en zal er slechts één rijstrook open zijn richting kust. Van 20/8 om 12u00 tot 21 augustus om 05u00 gaat de Zelzatetunnel in beide richtingen dicht voor verkeer. Iedereen moet omrijden via de op- en afrittencomplexen Zelzate-West en -Oost.

Op 21 augustus gaan beide werven van start. Er wordt gewerkt in de tunnelkoker richting Antwerpen en op de E34 van de Zelzatetunnel tot het op- en afrittencomplex in Moerbeke. Alle verkeer rijdt over de rijrichting kust. Daar is één rijstrook in elke richting.

De oprit van de R4 naar de E34 richting Antwerpen (Zelzate-Oost) blijft open. Ook de afrit Zelzate-Oost richting kust blijft open.

De afrit Moerbeke van de E34 richting Antwerpen gaat dicht. Verkeer kan de afrit in Kemzeke nemen. De oprit Moerbeke richting Antwerpen blijft open. Ook de op- en afrit Moerbeke van de E34 richting kust blijven open.

De werken zullen in november gedaan zijn.

Alle info over de werken op www.wegenenverkeer.be/Zelzate

 

Print This Post