België: werken E17 (Destelbergen)

De hoogspanningscabine langs de afrit van de E17 naar Antwerpen in Destelbergen moet vervangen worden. De afrit naar de R4 van de E17 richting Antwerpen gaat dicht op 17 augustus van 22u00 tot 18 augustus om 05u00. Het verkeer dat de E17 wil afrijden naar de R4 (knooppunt Destelbergen) moet verder doorrijden naar Beervelde, keren naar de E17 richting Gent en in Destelbergen afrijden naar de R4.

Van 18 augustus om 22u00 tot 21 augustus vóór de ochtendspits vindt de laatste fase van de onderhoudswerken op de E17 plaats.

De rechterrijstrook wordt aangepakt van net voorbij het op- en afrittencomplex in Beervelde tot de verkeerswisselaar in Destelbergen. Verkeer op de E17 heeft twee versmalde rijstroken. De afrit van de E17 richting Gent naar de R4 gaat dicht. Er geldt een omleiding via de af- en oprit in Gentbrugge.

Print This Post