België: werken E40 (4 armen en Sint-Stevens-Woluwe)

Op 12 juni starten de voorbereidingen voor de grote zomerwerf op de oostelijke Ring rond Brussel (R0), tussen de Vierarmentunnel in Tervuren en het knooppunt met de E40 in Sint-Stevens-Woluwe. De werken zullen tot eind juli duren.

Zodat de werken veilig en efficiënt uitgevoerd kunnen worden en zodat de verkeersdoorstroming tijdens de werken zo weinig mogelijk verstoord wordt, worden er naast de gewijzigde wegindeling ook andere veranderingen in de verkeerssituatie doorgevoerd:

  • De opritten van Wezembeek-Oppem en Tervuren (van de buitenring) worden tijdens de werken aan de buitenring afgesloten. De afritten blijven open.
  • De oprit van Wezembeek-Oppem (van de binnenring) wordt tijdens de werken aan de binnenring afgesloten. De afrit Wezembeek-Oppem van de binnenring zal enkel sporadisch (bij frees- en asfalteringswerken) afgesloten worden.
  • de oprit Tervuren van de binnenring (richting Namen/Waterloo) blijft open, maar wordt aanzienlijk ingekort.
  • de Vierarmentunnel zal ‘s nachts geregeld afgesloten worden voor het verkeer.

Werken op Tervurenlaan (N3) en E40 Leuven-Brussel

Ten oosten van Brussel zijn er nog deze belangrijke projecten:

Print This Post